Verkoop - The Perfect House

De verkoop van je huis wil je zo snel en soepel mogelijk laten verlopen.

Je wilt dat de aankomende bewoner met net zo veel geluk in de woning woont als dat jij hebt gedaan. En natuurlijk wil je er ook een mooie prijs voor hebben. Wat is het juiste moment om in te gaan op een bod? En hoe valt je huis op in de woningmarkt met zoveel aanbod? Wij zitten graag met je om de tafel om je woningverkoop zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.

Vrijblijvende kennismaking

We kunnen vrijblijvend bij je langskomen om kennis te maken met jou en je woning. Waarom wil je het verkopen? Hoe lang heb je hier gewoond en wat is de fijnste plek in huis? Elke woning heeft zijn eigen verhaal en wij zijn erg benieuwd naar die van jou! Dit helpt om je huis optimaal in de markt te zetten.

Opdrachtbevestiging en strategie

Na de kennismaking starten we zo snel mogelijk aan het opgemaakt plan. We verzamelen alle officiële gegevens zoals plattegronden, onderhoudscontracten, gebruiksaanwijzingen en informatie over de buurt. Als je niet alle documenten kan vinden, helpen we je. We komen natuurlijk ook langs voor de opname van de woning.

De presentatie van uw woning

Zorg voor een onvergetelijke eerste indruk en benadruk de sterke punten van je huis. Je wil de nieuwe kopers hetzelfde gevoel geven als jij altijd bij het huis hebt gehad. Een professionele fotograaf legt je huis in mooie beelden vast. De foto’s gebruiken we voor publiciteit op onze website, onze social media kanalen, in onze etalage en op Funda. De optie om een video van je woning te maken is er ook.

Bezichtigingen

De volgende stap is de bezichtiging van je woning. Onze makelaars hebben de sleutel en kennen elke hoek van je huis. We begeleiden de bezichtiging elke werkdag van 09:00 uur tot 21:00 uur en op zaterdag zijn we beschikbaar. In overleg met jou kiezen we de geschikte dag, we denken flexibel met je mee.

De verkoop

Vanzelfsprekend houden we je op de hoogte van de biedingen. Zijn er meerdere biedingen? Dan bekijken we goed wie voor jou de beste koper is. We kiezen altijd voor de optie die het beste past qua prijs en voorwaarden. We begeleiden je tot en met de laatste handtekening. Klop dus gerust bij ons aan voor advies, inspectie en overdracht.

Meer weten?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
16:20