Verkoop - The Perfect House

Verkoop

De verkoop van je huis wil je zo snel en soepel mogelijk laten verlopen.
Je wilt dat de aankomende bewoner met net zo veel geluk in de woning woont als dat jij hebt gedaan. En natuurlijk wil je er ook een mooie prijs voor hebben. Wat is het juiste moment om in te gaan op een bod? En hoe valt je huis op in de woningmarkt met zoveel aanbod? Wij zitten graag met je om de tafel om je woningverkoop zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.


1. Vrijblijvende kennismaking
We kunnen vrijblijvend bij je langskomen om kennis te maken met jou en je woning. Waarom wil je het verkopen? Hoe lang heb je hier gewoond en wat is de fijnste plek in huis? Elke woning heeft zijn eigen verhaal en wij zijn erg benieuwd naar die van jou! Dit helpt om je huis optimaal in de markt te zetten.

We kijken naar de markt in jouw buurt en hoeveel woningen er tegen welke prijs zijn of worden verkocht. Onze makelaar bepaalt wat het huis echt waard is, ook om te voorkomen dat je straks met een veel te duur huis zit. Samen met ons advies werken we alles uit in een helder plan van aanpak, afgemeten op jouw situatie en wensen.

2. Opdrachtbevestiging en strategie
Na de kennismaking starten we zo snel mogelijk aan het opgemaakt plan. We verzamelen alle officiële gegevens zoals:
  • plattegronden
  • onderhoudscontracten
  • gebruiksaanwijzingen
  • informatie over de buurt

Als je niet alle documenten kan vinden, helpen we je. We komen natuurlijk ook langs voor de opname van de woning.


3. De presentatie van uw woning
Nu is het tijd om je woning bij potentiële kopers aan te bieden. Wellicht hebben wij wel een geschikte koper in ons netwerk! Zorg voor een onvergetelijke eerste indruk en benadruk de sterke punten van je huis.

Je wil de nieuwe kopers hetzelfde gevoel geven als jij altijd bij het huis hebt gehad. Een professionele fotograaf legt je huis in mooie beelden vast. De foto’s gebruiken we voor publiciteit op onze website, onze social media kanalen, in onze etalage en op Funda. De optie om een video van je woning te maken is er ook.

4. Bezichtigingen
De volgende stap is de bezichtiging van je woning. Onze makelaars hebben de sleutel en kennen elke hoek van je huis. We begeleiden de bezichtiging elke werkdag van 09:00 uur tot 21:00 uur en op zaterdag zijn we beschikbaar.

In overleg met jou kiezen we de geschikte dag, want het moet jou ook uitkomen denkende aan je werk of het regelen van oppas. Of misschien wil je wel dat meerdere mensen tegelijk langskomen? Dat kan allemaal, we denken flexibel met je mee.

5. De verkoop
Vanzelfsprekend houden we je op de hoogte van de biedingen. Zijn er meerdere biedingen? Dan bekijken we goed wie voor jou de beste koper is. We kiezen altijd voor de optie die het beste past qua prijs en voorwaarden.

De bieder met het beste voorstel nodigen we uit voor het doornemen en tekenen van het (voorlopige) koopcontract. We begeleiden je tot en met de laatste handtekening. Klop dus gerust bij ons aan voor advies, inspectie en overdracht.

Meer weten? 
Vul ons contactformulier in en wij nemen contact met u op.