Verhuur - The Perfect House

Het verhuren van je woning aan een vaste huurder of expat is bij The Perfect House in goede handen.

Wij selecteren een geschikte huurder tegen de optimale prijs, adverteren je woning met foto’s genomen door een professionele fotograaf, screenen de kandidaten op basis van het vooraf vastgestelde profiel en zorgen voor een waterdicht contract.

Dit alles tegen het scherpste tarief van 6% van de bruto jaarhuur*.

Vrijblijvende kennismaking

Tijdens een vrijblijvende afspraak maken we graag kennis met je. We informeren je over de diverse mogelijkheden en geven een inschatting van de potentiële verhuurprijs

Advertentie van je woning

De online presentatie van je woning is belangrijk. Daarom maken wij altijd gebruik van professionele fotografie en onderscheiden wij ons met pakkende teksten passend bij de woning.

Advertentie op diverse kanalen

Des te meer je woning zichtbaar is, des te meer kans om de geschikte huurder te vinden. Wij plaatsen je woning op meerdere platformen, waaronder Pararius. Tevens brengen we je woning onder de aandacht op onze social media-kanalen.

Bezichtigingen

Tijdens deze bezichtiging maken potentiële huurders kennis met je woning. Deze bezichtiging kan zowel tijdens als buiten kantooruren plaatsvinden en wordt uitgevoegd door een van onze medewerkers.

Screenen en voorleggen van kandidaten

Wij screenen de geïnteresseerde huurder op basis van zijn paspoort en zijn inkomen. Wanneer deze aansluit bij het vastgestelde profiel, leggen we de huurder aan je voor.

Het contract

De online presentatie van je woning is belangrijk. Daarom maken wij altijd gebruik van professionele fotografie en onderscheiden wij ons met pakkende teksten passend bij de woning.

Sleuteloverdracht

Tot slot verwelkomen wij de nieuwe huurder in zijn nieuwe huis. We overhandigen de sleutel en leggen de details van de woning uit. We vinden het belangrijk dat dit goed gebeurt en gaan pas weg als alle vragen zijn beantwoord en alles is overgedragen.

* Tarieven

Ons scherpe tarief is 6% van de bruto jaarhuur. Wanneer een huurder voor minder dan een jaar wenselijk is, is het tarief 8% van de bruto jaarhuur (alle percentages zijn excl. BTW).

Meer weten?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
16:20