Vakantie verhuur - The Perfect House

Vakantie Verhuur

De Airbnb en Vakantie Verhuur expert van Amsterdam

 

The Perfect House is al ruim 5 jaar de Airbnb en Vakantie Verhuur expert van Amsterdam. Met ons team van profesionele hosts, zijn we dagelijks druk in de weer al onze gasten met een glimlach te verwelkomen. Wil jij je tijdens je verdiende vakantie niet druk maken om de inchecks en schoonmaak, ben je bij ons aan het juiste adres! Met de Alles Geregeld Service nemen we alles uit handen tegen het scherpste tarief van 15%

Alles Geregeld Service

Wil je geen omkijken hebben naar het verhuren van je huis? Dan kan The Perfect Host het hele traject voor je uit handen nemen met de Alles Geregeld Service. Van het zoeken en vinden van gasten en inchecken, tot het schoonmaken en het plaatsen van advertenties van je huis.


Adverteren
Hoe meer je in the picture bent, hoe meer gasten je kunt verwachten. Dus adverteert The Perfect Host je woning op verschillende platforms. Wij maken je profiel aan. De verhuur condities worden in samenspraak met jou bepaald en gecommuniceerd. Zo zorgen wij ervoor dat je huis optimaal wordt bezet tegen de beste prijs, om zo het hoogste rendement uit je woning te halen.

Schoonmaakservice
Een schoon huis is het belangrijkste onderdeel van het short stay verhuren. Wij weten dat verhuurders het soms lastig vinden om het schoonmaken aan derden over te laten. Want een vervelende recensie over hygiëne is niet wat je wilt. Daarom garanderen wij dat je huis brandschoon wordt op-geleverd voordat de gasten arriveren.

Check-in
The Perfect Host onderhoudt contact met je gasten en stemt af wanneer ze arriveren. Natuurlijk staat de short stay butler bij aankomst klaar om ze in te checken en de sleutel over te dragen. De short stay butler vertrekt pas wanneer hij de gasten heeft geïnformeerd en zij helemaal klaar zijn voor hun verblijf in Amsterdam.

Prijs alles geregeld service
15% van de omzet door verhuur plus de schoonmaak kosten. De schoonmaakkosten worden los berekend aan de gasten in de back-end van Airbnb. (Alle prijzen en percentages zijn ex BTW)

 

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Incheck en schoonmaakservice

Wat is er nu beter dan een mooie overnachting? Juist! Een mooie en schone overnachting! Dat kunnen wij voor je regelen met de Incheck & Schoonmaak Service. Wij verzorgen de check-in maar maken ook je huis schoon. Het fijne daaraan is dat je zelf nog steeds beslist aan wie je je huis verhuurt via bijvoorbeeld Airbnb. Handig!


Schoonmaakservice
De schoonmaakservice van de Pefect Host garandeert een brandschoon huis als de gasten arriveren. Wij weten dat verhuurders het lastig vinden om dit over te dragen omdat een slechte recensie over hygiëne killing is. Daarom gaan wij met de plumeau, stofzuiger en noem maar op in de weer om het huis brandschoon af te leveren bij de check-in. Hier kan je van ons op aan.

Check-in
The Perfect Host onderhoudt contact met je gasten om zo af te stemmen hoe laat ze arriveren. Uiteraard is de short stay butler aanwezig voor de check-in. Pas wanneer de gasten helemaal zijn geïnformeerd en klaar zijn om de stad Amsterdam te verkennen, gaat de short stay butler weg.

Prijs In- & uitcheck
Incheck 59,- / Uitcheck 39,-

Schoonmaak kosten
Schoonmaak vanaf 25,- (Alle prijzen zijn ex BTW)