Aankoop - The Perfect House

Je bent van plan een huis te kopen.
Dan komt er een boel op je af.

Wij van The Perfect House helpen je daar graag bij! Onze aankoopmakelaars met jarenlange ervaring hebben een breed netwerk en kennis van de wisselende markt. Wij luisteren naar jouw wensen en met dat in onze gedachte vinden we jouw droomwoning! Bekijk hier de objecten die we recentelijk hebben aangekocht voor onze klanten.

Goede voorbereiding is het halve werk

Een goede en persoonlijke voorbereiding zorgt ervoor dat we jouw wensen kunnen vervullen. Hoe ziet jouw droomwoning eruit? Aan welke eisen moet het voldoen? En waar wil je graag wonen? Na dit in kaart te hebben gebracht kijken we samen met onze financiële expert naar wat voor jouw financieel haalbaar is.

Op zoek naar jouw woning

Na het voorbereidende gesprek gaan we op zoek naar de woning die jij hebt aangegeven. Door ons brede netwerk weten we welke woningen te koop komen te staan, zo zijn we eerder op de hoogte van het actuele woningaanbod dan sites als bijvoorbeeld Funda. Omdat de woningmarkt in Amsterdam zeer snel gaat, handelen we snel.

Samen bezichtigen

Heb je je oog laten vallen op een woning, dan gaan wij graag met je mee naar de bezichtiging. Zo kunnen we kijken naar de bouwkundige staat van de woning en nemen we ook de financiële en juridische aspecten mee. We kijken ook naar hoe de markt in de omgeving beweegt en de reële marktwaarde. Wat brengt de toekomst? We vinden een betrouwbare en juiste beoordeling belangrijk en zullen jou een eerlijk oordeel meegeven.

Bieden en onderhandelen

We hebben beide een goed gevoel! Je wilt graag een bod uitbrengen. Wij doen de onderhandelingen voor je en adviseren je over de juist te nemen stappen. Aangezien we de financiële situatie al hebben onderzocht, kunnen we snel schakelen. Dit is essentieel in de huidige markt. Daarnaast zorgen wij ervoor dat u sowieso niet te veel gaat betalen.

De aankoop en overdracht

Goed nieuws! Het bod is geaccepteerd! We zijn het dus eens geworden met de verkopende partij over de prijs en voorwaarden. Ook hierna staan we je graag bij met onze diensten. We kunnen je helpen op het gebied van de: koopovereenkomst, notariszaken, woninginspectie, sleuteloverdracht etc. Zo hopen wij dat je zo snel mogelijk kan genieten van je droomwoning!

Meer weten?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
16:20